Bucket Master – ett pusselspel för Android

Rolig matte?

Den senaste månaden har jag och min kreativa kompis Erik “Skägget” Svensson jobbat på vår första app. Det blev ett litet mattespel Bucket Master med hinkar och existentiell sökning som huvudtema. Vi var inspirerade av problem där målet är att få en viss mängd vatten med hjälp av större hinkar av känd volym men utan markeringar.

Appen är gratis och reklamfri och finns att ladda ner på Google Play (med mobilen förstås).

Bucket Master

En liten utmaning till alla bloggen läsare: Utan att googla, kan du komma på vad som levels 5 till 9 och biljard har gemensamt?

Spelet ska utvecklas och bli ett större äventyrsspel med samma grundläggande mekanik. Det kommer finnas fler levels, flera typer av överhällningsgåtor och banan kommer inte vara linjär. För att utveckla spelet behöver vi input.

Så berätta gärna vad du tyckte om Bucket Master i vår online-enkät som tar ungefär 2 minuter att fylla i.

Alla åsikter som kan hjälpa oss att vidareutveckla spelet är välkomna. Givetvis skulle vi uppskatta idéer på nya levels väldigt mycket. Har du några som helst förslag, skriv i kommentarfältet. Tack!

3 reaktioner till “Bucket Master – ett pusselspel för Android”

  1. Finns det något sätt att prova spelet för oss som inte har en modern mobil?
    Utan att ha sett det så skulle ju ett förslag kunna vara att ha fler substanser än vatten (t.ex att jag vill ha 4 liter av äppel & hallonsaft där förhålllandet mellan äpple o hallon är 2:3).

  2. Japp, saft kommer finnas med i det stora spelet, det är ett väldigt bra utvidgning på det hela!

    För att testa spelet utan att använda telefon kan du installera Eclipse på din dator samt SDK-paket tror jag. Då tror jag det går om jag skicka spelets apk-fil till dig. Skägget, vet du om det borde funka?

Kommentera